Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismét 1 hosszabb 7vége

2012.08.12

 Elegem van már abból, hogy az anyuék rendszeresen megjátszák a süketet. Itt vagyok bent a szobában és amikor kikiabálom, hogy MINDJÁRT! Semmi reakció. Ez nagy hiba! Ha ne adj Isten vmi komolyabb baj történik itt ebben a szobában, akkor senki nem fogja meghallani a segélykiáltásaimat. Ez szívás Én mondom. elegem van már ebből. Nem tudtam vacsizni rendesen, mert vacsi közben is ideges voltam. Hiába faltam a  leveskét meg a fincsi pipihusikát. Még akkor se tudtam lehiggadni. Most csak kettesben vagyok ezzel a honlapfelülettel.

 

Megnéztem 1 DVD-filmet a gépemen. elég érdekes dolgokra instruktált énengemet. Pölö "Le kell küzdeni a kételyeinket." Meg hogy Várjunk türelmesen Istenre! Akkor jön el a meg6ározott idő, amikor eljön az ideje. Addig pediglen azt tesszük, amit Jézus ránk bízott.

 

Mindig át kell gondolni, hogy Jézus szerint mit kell ilyenkor tennünk?! Attól függ milyen helyzetben vagyunk. "Számunkra nem az a fontos, hogy mikor jön el a vég." ez nagyon hiterősítő volt a számomra. ezt igyexem észben tartani.

 

Sőt, volt 1 beszólás 1 római parancsnok ltal, hogy "A két nép megöli 1mást. Isten sokkal jobb római parancsnok, mint én!" Sőt olyan éhinség támadt, meg szegénység, meg minden, hogy az 1ik koldus megfogta azt az élő patkányt és megette. Méghozzá élve! Na ettől a jelenettől felfordult a gyomrom. Böleee.

 

Dehogy pont 1 patkányt? Legalább megsütötte volna. Hát inkább sütve, mint nyersen. :p

 

  Legalább előtte lett volna 1 figyelmeztetés, hogy gyengeidegzetűek ne nézzenek most ide, v. vmi. Á mind1. Én az ilyeneket nem bírom. De ezt a jelenetet leszámítva a film jó volt és nagyon tanulságos.

Szóval így értette a jövendölést, hogy Jeruzsálem el lesz pusztítva. Így már mindent értek. Mégha nem is Szodoma/Gomorra módjára, de el lett pusztítva. Igaz, hogy közben eltelt 1év, meg kitudja hány év, de bekövetkezett. Volt 1 család aki korábban elmenekült. És mindenüket kifosztották a korabeli város kapuinál. ez azért szívás volt. Élelem/víz nélkül nekivágni 1 hosszú útnak, pláne gyalog, mert akkor még nem létezett busz/kocsi. Szamárhát volt a korabeli utánfutó. egészen jó kis szatyrok voltak, csak lenből, vagy szalmából, fene tudja, ami akkor volt a legerősebb teherbíró anyag a szatyorfonáshoz. Meg olyan korabeli ruhákba jártak. Olyan lepedőszerű rongy volt a fejükön legalábbis a csajokon meg vmi fejpántra emlékeztető rongyosövvel volt átkötve a homlokukon. A főszereplők közül az 1ikük kételkedett a jövendölésben. Ráadásul honvágya volt, úgyhogy érthető, hogy visszavágyott Jeruzsálembe. De erős hitre volt szüksésg, hogy kitartsanak. Igaz rosszabb volt az életük a másik faluban/vározsban, mint Jeruzsálemben, de az utóbbi városban időközben rosszabbra fordult a helyzet. Ja és az a családtagjuk a levélíró idő közben megholt. :( De ebből is az a tanulság, hogy mindig időben hallgassunk a figyelmeztetésre. Szóval így értette a város elpusztítását. Már minden világos. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.