Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rossz aki, ....

 

 

Nélküled alszom el, de te álmomból keltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó, kávé! 

 

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?

Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül ELMEGYEK, így szerellek meg, te átkozott vízakna!

Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idővel fehér lé kezd folyni belőle... Ez a fogkefe!

Tegnap éjjel őrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán mégiscsak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye pizsama?Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a Télapó nem létezik!

Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER! 

Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, miközben húzza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"

Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni, amint hideg zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak: COCA-COLA !

Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

 

Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinálni? De hisz te nem is tudsz repülni!

Vágytam Rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva, te dög SZAUNA!

Imádom, ha te vagy fölül, így meleget érzek belül. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedőltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI...

Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Óh, drága biciklim!!!


Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és megleszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!

Most ébredtem. Az ablakodon át látom, egyedül alszol és fázol. Bekúszom melléd, melegíteni akarlak, de felébredsz és szemet szúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY

Egész este arról álmodtam, ha felébredek, végignyalom a tested, aztán hosszú, hűvös csókkal a magamévá teszlek. Imádlak, Magnum!

 

Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb... a mobiltelefon.

Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipőm!


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.