Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hasznos Tanácsok

Zsíros haj.: Hajmosás után öblítsd le kamillafőzettel. Mivel a kamilla szárít.

------------------------------

Pattanások.: Belülről kell kezelni. De nem csokival! A csoki ugyanis megnöveli a vércukorszintjét. Elzsírosítja a bőrt és máris készek a pattik. A csokit helyettesítsd gyümölccsel (barack, v. aszaltszilva). Az arcodat minden este mosd le kihűtött, leszűrt kamillateával! Igyál sokat! Főleg gyógynövényes teát (Csalán, kamilla) Kerüld a cukros üdítőket, ja és főleg mozogj!

---------------

Depi ellen.:

 

Reggeli meglepi
 
Képtelen vagy kikászálódni az ágyból? Értelmetlennek tűnik,
hogy kidugd az orrod otthonról? Még este készíts az ágyad mellé önmagad számára egy kis meglepit. Lehet az egy kis rajz, a kedvenc bizsud, csomagold be, és tégy úgy, mintha nem tudnád mi az. Bár jobb a 6ás, hogyha a párnád alá teszed, mert így emlékezhetsz a fogtündéres időszakra, amikor még kihullottak a tejfogaid.
 
 
Porold le önmagad!
 
Csak bámulod magad a tükörben, és úgy érzed, mindjárt bőgni fogsz? Szürkének, és semmilyennek tűnsz?
Úgy érzed, hogy nem szívesen lát a világ? Vagy úgy érzed, mintha az egész világ ellened fordult volna?
Inkább rázd gatyába magad!
Igazítsd meg a frizurádat, vegyél pár trendi hajcsatot, és semmiképpen ne ölts magadra fekete pulcsit. Ha mégis muszáj mindenképpen dobd fel vmi színes bizsuval. A bizsut készítheted magad is. Az alkotómunka nem engedi, hogy szomorkodj. Fordíts nagyobb figyelmet a körmeidre is!
 
 
Éljen a napfény!
 
Nem szereted magad?
Mindjárt rádtör a sikírófrász?
Mindez azért van, mert hiányoznak a meleg, napsütéses nyári napok.
Nem szereted a pocsolyákat? Akkor minek találták fel a gumicsizmát? Kapd elő a sajátodat, ki az udvarra, és tappancsolj bele minden egyes pocsolyába! 100.000-ig meg se állj!
 
 
Több oxigént!
 
Mindig fáradtnak érzed magad? Több oxigénre van szükséged! Nyisd ki az ablakot, vagy menj ki a kertbe és énekelj, táncolj. Csak akkor hagy abba, ha már télleg elfáradtál.
 
 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.